Bugun...

SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI ERDAL ALTUN: “İZMİR’DEKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, İzmir’in Balçova ilçesinde Salih İşgören Polis Merkezi Amirliği’ne düzenlenen saldırıya ilişkin bir açıklama yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2025 16:56:00

SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI ERDAL ALTUN: “İZMİR’DEKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


“AZİZ ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”
Başkan Altun, saldırıda şehit düşen 1’inci Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir ile polis memuru Hasan Akın için başsağlığı dileğinde bulunarak, “Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Yaralı polislerimize acil şifalar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“SALDIRININ SORUMLULARI CEZASIZ KALMAMALI”
Altun, bu menfur saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, “Bu hain saldırının sorumlularının bir an önce adalet önünde hesap vermesi gerekmektedir. Milletimizin başı sağ olsun” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI