Bugun...

Şanlıurfa İl Başkanı Karadağ’dan İl Başkanı Doğan’a ziyaret - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

PARTİMİZİ İLK SEÇİMLERDE İKTİDAR YAPACAĞIZ
facebook-paylas
 Tarih: 20-09-2024 15:42:00

Şanlıurfa İl Başkanı Karadağ’dan İl Başkanı Doğan’a ziyaret - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, 31 Mart seçimlerinden sonra partilerine olan ilginin arttığına dikkat çekerek, “Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni ilk seçimlerde iktidar yapacağız” dedi. Şanlıurfa İl Başkanı Karadağ da CHP’li belediyeleri markalaştığını vurguladı


Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ’ı ağırladı. Ziyarette Şanlıurfa Merkez İlçe Sekreteri Deniz Balıbay ile Şanlıurfa ve Adıyaman il yöneticileri de yer aldı.
Ülke gündeminin ağırlıklı sohbet konusu olduğu ziyarette İl Başkanı Engin Doğan, il başkanlığınca yaptıkları çalışmaların yanı sıra CHP’li belediyelerin hizmetleri hakkında da bilgiler aktardı. Başkan Doğan, CHP’nin belediye başkanlıklarını kazanması ile Adıyaman’da kısa sürede gözle görünen değişme işaret etti. Halkın Cumhuriyet Halk Partisi’ne ilgisinin arttığına dikkat çeken Başkan Doğan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni ilk seçimlerde iktidar yapacağız” dedi.
CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ise, Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğinin artık markalaştığına vurgu yaptı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI