escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

Şanlıurfa’nın Geleceği “Sahur Meclisi”nde Masaya Yatırıldı

Can Odoğlu- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Cihannüma Şanlıurfa tarafından düzenlenen "Sahur Meclisi" programına katılarak kentin dinamikleriyle bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının ön plana çıktığı gecede, Şanlıurfa’nın yarınları için ortak akıl vurgusu yapıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-03-2026 12:02:28

Şanlıurfa’nın Geleceği “Sahur Meclisi”nde Masaya Yatırıldı

TÜGVA İl Temsilciliği binasında gerçekleşen buluşma, kentin farklı kesimlerini aynı sofrada buluşturdu. Ramazan ayının manevi ikliminde düzenlenen programa; kamu kurumu müdürleri, sivil toplum kuruluşu (STK) başkanları ve siyasi parti temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

"İstişare Kültürüyle Ortak Paydada Buluşuyoruz"

Gecenin ana gündem maddesi Şanlıurfa’nın bugünü ve geleceği oldu. Katılımcılarla yakından ilgilenen Başkan Gülpınar, kentin kalkınması ve sosyal refahın artırılması noktasında istişarenin önemine dikkat çekti. Paylaşımda belirtilen "Ramazan’ın bereketini istişare kültürüyle, ortak paydamızda paylaşıyoruz" ifadesi, yönetişim anlayışının temel vizyonu olarak öne çıktı.

Görüş Alışverişi ve Gelecek Vizyonu

Samimi bir atmosferde geçen programda, kentin öncelikli sorunları ve çözüm önerileri üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Bu tür buluşmaların, Şanlıurfa’daki yerel yönetim ile sivil toplum arasındaki bağı güçlendirdiği ve şehrin geleceğine yönelik kararlarda kolektif bir hafıza oluşturduğu vurgulandı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER BELEDİYELER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI