Bugun...

Sönmez: "Milletimizin Tercihi Cumhuriyet Halk Partisi, İktidar Erimeye Devam Ediyor!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez, güncel iktidarın hatalarını ve yanlışlarını eleştirerek, AKPnin her geçen gün eridiğini ve milletin yönünü Cumhuriyet Halk Partisi’ne çevirdiğini belirtti. Sönmez, 2024 yerel seçimlerinde halkın CHP’ye olan desteğini net bir şekilde gösterdiğini ve CHP’nin Türkiye’nin en güçlü iktidar adayı olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 20-08-2024 19:42:00

Sönmez:

"MİLLETİMİZ YÖNÜNÜ CHP’DEN YANA ÇEVİRDİ"

Mehmet Şerif Sönmez, 2024 yerel seçimlerinde halkın tercihini CHP’den yana kullanarak, "Aziz milletimiz yönünü Cumhuriyet Halk Partisi’nden yana çevirmiş ve 100 yıllık çınarımızı ülkemizin birinci partisi yapmıştır. Bu güveni boşa çıkarmayacağız ve halkımızla birlikte daha aydınlık bir Türkiye inşa edeceğiz," dedi.

"İKTİDAR HALKTAN KOPMUŞ, SERMAYEYE TESLİM OLMUŞ"

Sönmez, AKP iktidarının halktan koptuğunu, sermaye gruplarına ve emperyalist güçlere teslim olduğunu ifade etti. "Yönünü sermaye gruplarına çevirmiş, milletinden uzaklaşmış, saraylara hapsolmuş, emek karşıtı politikalara destek veren bu iktidar, günden güne eriyor. Milletimiz bu gerçeği görmüş ve yönünü Cumhuriyet Halk Partisi’ne çevirmiştir," diye konuştu.

"YANDAŞ ŞİRKETLERE KIYAK, HALKA YOKLUK"

CHP Muş İl Başkanı, iktidarın yandaş şirketlere sağladığı ayrıcalıklarla halkın sırtına yeni yükler bindirdiğini belirtti. "Geçtiğimiz yıl yandaş şirketlerin 660 milyar lira vergi borcunu sildiler. Emekliye yapılan 2.500 liralık zam ise bu tutarın sadece 20’de biri. Halktan yana olduklarını söyleyenler, gerçekte sermaye gruplarına hizmet ediyor. Bu mudur halktan yana olmak?" ifadelerini kullandı.

"CHP, TÜRKİYE'NİN UMUDU VE GELECEĞİDİR"

Sönmez, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin umudu ve geleceği olduğunu vurgulayarak, "Her seçim, milletin siyasete yazdığı bir mektuptur. Milletimiz yönünü tayin etti ve CHP'yi geleceğin iktidarı olarak belirledi. Türkiye nüfusunun yüzde 62’si ve ülke ekonomisinin yüzde 73’ü CHP’li belediyeler tarafından yönetiliyor. Bu, milletimizin bize olan güveninin bir göstergesidir," dedi.

"GEÇİM YOKSA SEÇİM VAR!"

Son olarak, Sönmez, "Geçim yoksa seçim var! Getirin sandığı, milli irade tecelli etsin. Milletimiz artık bu iktidarın devamını istemiyor. Veda mektubunuzu aldınız, şimdi halkın sesine kulak verme zamanı," şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI