Bugun...

Teoman Mutlu: “Şehidimiz Emre Albayrak milletimizin yüreğine ateş düşürdü” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

İstanbul Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Polis Memuru Emre Albayrak’ın, Çekmeköy’de düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede şehit düşmesi üzerine Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu bir taziye mesajı yayımladı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-12-2025 14:56:00

Teoman Mutlu: “Şehidimiz Emre Albayrak milletimizin yüreğine ateş düşürdü” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Genel Başkan Teoman Mutlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli kahraman evladımız Emre Albayrak, Çekmeköy’de uyuşturucu operasyonu sırasında açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine, Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

KAHRAMANLARIMIZIN MÜCADELESİ UNUTULMAYACAK

Teoman Mutlu, Türkiye’nin huzuru için gece gündüz demeden mücadele eden tüm güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirterek, “Bu vatan için canını veren şehitlerimizin hatırası her zaman başımızın üzerinde olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Genel Başkan Mutlu, açıklamasını şehidin tüm sevenlerine sabır, milletimize başsağlığı dileyerek tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI