escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Ünal Ateş: TRT 86 Milyonun Vergileriyle Yayın Yapıyor Tarafsız Olmak Zorundadır - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, TRT’nin yayın politikalarına ilişkin açıklamada bulunarak kamu yayıncılığının tarafsız olması gerektiğini ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 16-03-2026 11:35:00

Ünal Ateş: TRT 86 Milyonun Vergileriyle Yayın Yapıyor Tarafsız Olmak Zorundadır - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

TRT TÜM VATANDAŞLARIN KANALI OLMAK ZORUNDADIR

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, TRT’nin 86 milyon vatandaşın ödediği vergilerle faaliyet gösteren bir kamu kurumu olduğunu belirterek yayınlarında tarafsız ve adil bir yaklaşım sergilemesi gerektiğini vurguladı.

Ateş, kamu yayıncılığı yapan bir kurumun toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede olması gerektiğini dile getirdi.

KAMU YAYINCILIĞINDA TARAFSIZLIK VURGUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, TRT’nin tüm vatandaşların ortak değeri olduğunu belirterek bu kurumun herhangi bir siyasi anlayışın değil milletin kanalı olması gerektiğini ifade etti.

Ateş, kamu kaynaklarıyla yayın yapan bir kurumun vatandaşlara karşı sorumluluk taşıdığını belirterek kamu yayıncılığında tarafsızlık ilkesinin korunmasının önemine dikkat çekti.

VATANDAŞIN VERGİLERİYLE YAYIN YAPAN KURUM SORUMLULUK TAŞIR

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, TRT’nin faaliyetlerinin vatandaşların ödediği vergilerle sürdürüldüğünü hatırlatarak kamu kurumlarının bu sorumlulukla hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Ateş, TRT’nin tüm vatandaşların sesi olan tarafsız bir yayın anlayışıyla hareket etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI