|
Tweet |
ESNAFIN GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI
Ziyaret kapsamında Güngören Emniyet Müdürü Cenk Bal ile bir araya gelen Veysi Doğan, ilçede esnafın karşılaştığı güvenlik sorunları, iş yerlerinin korunması ve kamu düzenine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Esnafın huzur ve güven ortamında ticaret yapmasının önemine dikkat çekildi.
“İŞ BİRLİĞİ ÖNEMLİ”
Görüşmenin ardından değerlendirmelerde bulunan Güngören Birleşik Esnaf Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Veysi Doğan, emniyet teşkilatı ile esnaf arasında kurulacak güçlü iletişimin ilçeye olumlu katkı sağlayacağını ifade etti. Doğan, kamu kurumlarıyla iş birliği içinde hareket etmenin hem esnafın hem de vatandaşların yararına olacağını vurguladı.
TEŞEKKÜR MESAJI
Veysi Doğan, nazik kabulleri ve samimi yaklaşımları dolayısıyla Güngören Emniyet Müdürü Cenk Bal’a teşekkür ederek, ilçede güvenli ve düzenli bir ticaret ortamının oluşması için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.