escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç’tan 12 Mart Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“İstiklal Marşı Milletimizin Bağımsızlık Ruhunun ve Vatan Sevgisinin En Güçlü İfadesidir”
facebook-paylas
 Tarih: 12-03-2026 16:28:00

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç’tan 12 Mart Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilişinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kılıç, İstiklal Marşı’nın Türk milletinin bağımsızlık uğruna verdiği büyük mücadelenin ve özgür yaşama iradesinin en güçlü sembollerinden biri olduğunu ifade etti.

“Bir Milletin Azmi ve Kararlılığı Bu Dizelerde Hayat Bulmuştur”

İbrahim Kılıç açıklamasında, Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı İstiklal Marşı’nın Kurtuluş Savaşı’nın en zor günlerinde milletin azmini, kararlılığını ve vatan sevgisini yansıtan tarihi bir eser olduğunu belirtti. Bu eşsiz marşın, Türk milletinin bağımsızlığa olan sarsılmaz bağlılığını ve özgürlük karakterini güçlü bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi.

“İstiklal Marşı Ortak Milli Değerlerimizin Güçlü Bir Simgesidir”

Kılıç, İstiklal Marşı’nın milletin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren önemli bir milli değer olduğunu vurgulayarak, bu mirasın gelecek nesillere doğru şekilde aktarılmasının büyük önem taşıdığını dile getirdi.

“Milli Mücadelenin Kahramanlarını Rahmet ve Minnetle Anıyoruz”

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, mesajının sonunda İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, bağımsızlık mücadelesinde emeği geçen tüm kahramanları rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını ifade etti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI