![]() |
Tweet |
“TUNUS LİMANINDA BEKLEYİŞİMİZ SÜRÜYOR”
Ali Yüksel, Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Günel ve STK Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan ile birlikte Tunus Limanı’nda olduklarını belirterek, “Tunus limanında daha gelecek gemileri bekliyoruz. Cümle insanlığa selam olsun” ifadelerini kullandı.
“TARİHİ BİR DAYANIŞMANIN PARÇASIYIZ”
Gazze için yola çıkan yardım filosunun insanlık adına çok önemli bir dayanışma olduğunu vurgulayan Yüksel, “Bu yolculuk sadece Gazze için değil, aynı zamanda insanlığın onuru ve vicdanı için de tarihi bir adımdır. Zulmün karşısında, mazlumların yanında olduğumuzu bir kez daha tüm dünyaya ilan ediyoruz” dedi.
“MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”
Yüksel, açıklamasının sonunda, “Gazze’ye nefes olacak bu yardım filosunda yer almak büyük bir onur. Tüm yol arkadaşlarımızla birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz, mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz” sözleriyle dayanışma mesajını yineledi.