Bugun...

"YILMAZ SİNİRLİ: HUKUKU ALET EDEREK MUHALEFETİ SUSTURAMAZLAR" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Reyhanlı İlçe Başkanı Yılmaz Sinirli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında başlatılan soruşturmaya sert tepki gösterdi.
facebook-paylas
 Tarih: 07-07-2025 17:57:00


ADALET, BÜTÜN VATANDAŞLAR İÇİN VARDIR

"Demokrasinin ve ifade özgürlüğünü temel değer olarak gören bir anlayışla, Genel Başkanımız Özgür Özel’in sözlerini hedef alarak başlatılan bu soruşturma, halkın iradesine, demokrasiye ve adalete yönelik bir baskının tezahürüdür. Çünkü biz biliyoruz ki; adalet, sadece iktidara yakın olanlar için değil, tüm yurttaşlar için vardır."

Yılmaz Sinirli, "Halkın oylarıyla seçilmiş bir partinin genel başkanını susturma girişimleri, demokratik bir hukuk devletinde kabul edilemez. Bu baskılara boyun eğmeyeceğiz, hakikati haykırmaya devam edeceğiz. Özgür Özel yalnız değildir" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI